Kokemus kohtaa innovaatiot

Meyer Turku on yksi maailman suurimmista ja moderneimmista telakoista. Rakennamme maailman uudenaikaisimpia ja ympäristöystävällisimpiä risteilyaluksia, autolauttoja ja erikoisaluksia. Osuutemme maailman risteilyrakentamisesta on noin 15 prosenttia, ja tilauskantamme ulottuu vuoteen 2026.

Meyer Turku Oy toimii Turun telakalla, jossa on rakennettu laivoja vuodesta 1737 alkaen. Meyer Turku Oy:n tytäryhtiöitä ovat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, kokonaistoimituksia laivojen yleisiin tiloihin tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä Raumalla sijaitseva laivanrakennus- ja offshore-alan suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä Saksassa toimivien Meyer Werftin ja Neptun Werftin kanssa Meyer Turku Oy muodostaa Meyer Groupin, yhden maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Meyerin perinteikäs perheyritys sai alkunsa, kun Willm Rolf Meyer perusti Meyer Werft -telakan vuonna 1795 Papenburgiin, Saksaan. Tänä päivänä Meyer Groupiin kuuluvat Turun ja Papenburgin telakoiden lisäksi myös Rostockin telakka Neptun Werft.

Meyerin telakoilla suunnitellaan ja rakennetaan maailman edistyksellisimpiä risteilyaluksia, jokilaivoja ja matkustaja-autolauttoja, jotka räätälöidään vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin – ja ylittämään korkeimmatkin odotukset. Maailmanlaajuisesti tunnettua ja arvostettua perheyritystä johdetaan jo seitsemännessä polvessa.

2000
työntekijää
1300
rakennettua alusta
285
vuotta kokemusta
12
vuotta

Palkitsevaa työtä

Arvostamme työntekijöitämme ja haluamme vaalia kestäviä ja palkitsevia työsuhteita. Keskimäärin Meyer Turun työntekijät ovat palveluksessamme vähintään 12 vuotta.

Hae töihin telakalle

Tiivis ja toimiva verkosto

Meyer Turku toimii tiiviissä yhteistyössä 20 partneriyrityksen kanssa. Yhdessä muodostamme Meyer Groupin.

MEYER Group

Uraauurtavia saavutuksia

Olemme maailman suorituskykyisimpiä ja moderneimpia laivanrakennusyrityksiä. Loisteliaiden risteilyalustemme rakentaminen pohjautuu tehokkaaseen yhdistelmään perinteitä ja innovaatioita.

Teknologia