Menestys rakennetaan yhdessä

Meyer Group ja siihen kuuluvat tytäryhtiöt tekevät jatkuvasti yhteistyötä satojen tavarantoimittajien ja palveluntarjoajien kanssa. Ilman näiden yhteistyökumppaneiden arvokasta työpanosta emme tulisi toimeen. Kumppaniyritystemme kautta teemme päivittäisessä toiminnassamme tiivistä yhteistyötä noin 2 000 työntekijän kanssa.

Meyer Group työllistää yhteensä suoraan ja välillisesti 40 000 henkilöä laivanrakennus- ja toimitusteollisuudessa sekä telakkatoimintaan liittyvissä ammateissa Saksassa, Suomessa ja muissa Euroopan maissa.

Piikkio Works Oy

Piikkio Works Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia majoitusratkaisuja meriteollisuudelle. Ensimmäinen hyttitehdas perustettiin Piikkiöön, Turun kaupungin läheisyyteen jo vuonna 1982. Lähes 40-vuotisen historiansa aikana yritys on toimittanut yli 150 000 hytti- ja kylpyhuoneyksikköä.

Siirry Piikkio Worksin sivustolle

Shipbuilding Completion Oy

Shipbuilding Completion on vaativien sisustusalueiden kokonaistoimittaja. Projektinhallinnan ja teknisen laivanrakennusosaamisen yhdistävä yritys toteuttaa risteilyalusten julkiset tilat laadukkaasti ja luotettavasti – unelmista tinkimättä, aikataulussa ja budjetissa pysyen. Shipbuilding Completionin vahvuutena on kokonaisvaltainen ymmärrys risteilyalusten tilojen tarpeista, ja yhteistyö emoyhtiö Meyer Turun kanssa on jatkunut tiiviinä jo vuodesta 2014 lähtien.

Siirry Shipbuilding Completionin sivustolle

ENG’nD Oy

Technology Design and Engineering ENG'nD Oy on meriteollisuuden projekteihin ja teollisuusasiakkaiden laitosinvestointeihin erikoistunut suunnittelu- ja projektinhoitopalveluyritys. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Raumalla. Asiantunteva henkilöstö ja laaja alihankintaverkosto mahdollistavat työskentelyn joustavasti ja tehokkaasti kaikissa projekteissa. ENG’nD on ollut osana laivanrakennus- ja teollisuusprojekteja jo yli 40 vuoden ajan.

Siirry ENG’nD:n sivustolle