Laaja verkosto asiantuntijoita

Laivan rakentamiseen tarvitaan tuhansia neliömetrejä mattoa, tonneittain maalia ja lukematon määrä muita tarvikkeita. Siksi laadukasta laivanrakennustamme tukee laaja ja vahva paikallisten ja kansainvälisten toimittajien verkosto.

Solmimme aina luottamuksellisia kumppanuuksia, sillä vain kumppaneidemme avulla voimme jatkuvasti asettaa uusia standardeja teknologialle, suunnittelulle ja laadulle – asioille, joista Meyer Turku tunnetaan.

Ryhdy toimittajaksi

Meyer Turun telakalla alihankintaosuus on tällä hetkellä noin 80 % risteilyalusta kohden. Luotettava laatu, läheinen yhteistyö, innovatiivinen ajattelutapa ja joustavuus ovat ominaisuuksia joita arvostamme pitkäkestoisissa kumppanuussuhteissa. Haluaisitko ryhtyä toimittajaksemme? Meyer Turku etsii pitkäaikaisia ​​kumppaneita. Ota yhteyttä ja kerro tarkemmin yrityksenne tarjoamista tuotteista tai palveluista!

Ota meihin yhteyttä

Code of Conduct

Kaikki Meyer Groupin ja sen tytäryhtiöiden välillä tehdyt sopimukset sisältävät toimintaohjeen, joka velvoittaa toimittajat noudattamaan perusperiaatteitamme. Tutustu näihin periaatteisiin lataamalla oheinen Code of Conduct.

Lataa tiedosto

Toimittajaportaali

MEYER käyttää toimittajahallinnan ensisijaisena työkalunaan SAP Aribaa, johon kirjataan ja josta haetaan erilaisia tietoja toimittajasta.

Lue lisää

General Supplier Requirements

By means of the General Supplier Requirements (GSR), we would like to work together with you, as our suppliers, to ensure that ship projects are completed in accordance with qualitative, ethical and ecological principles. In this context, it is the goal for our suppliers to fulfill the requirements of the GSR and, if necessary, to work together on measures to comprehensively meet the requirements. The GSR are available for download here and will also be submitted to you by our procurement department if required for your contract.

DOWNLOAD

Yleiset työohjeet

Meyer Turku on omistautunut luomaan turvallisen työympäristön kaikille telakalla työskenteleville. Nämä yleiset työohjeet on suunnattu organisaation kaikilla tasoilla toimiville työntekijöille, ohjaten heitä päivittäisissä vastuissaan Meyer Turun ydinarvojen mukaisesti.

Nämä ohjeet toimivat perustana vahvalle organisaatiolle varmistaen yhtenäisen toimintatavan kaikissa tehtävissä, edistäen samalla yhteistä sitoutumista korkeimpiin laatu- ja turvallisuusstandardeihin.

Tutustu yleisiin työohjeisiin täältä.

Usein kysytyt kysymykset

Miten hyväksymme toimittajamme?

Nykyaikaisessa laivanrakennuksessa on kyse tiimityöstä, mikä tarkoittaa sitä, että menestyksemme riippuu myös toimittajistamme. Haluamme tutustua kumppaneihimme etukäteen sujuvan yhteistyön aloittamiseksi. Olemme tarvittaessa Sinuun yhteydessä ja pyydämme Sinua toimittamaan yritystäsi koskevia tietoja kuten mahdollisia sertifikaatteja, todistuksia ja muita asiakirjoja osana hyväksyntäprosessia. Sen lisäksi yrityksesi avaamiseksi järjestelmään tarvitsemme alla olevan lomakkeen mukaiset tiedot.

Pääseekö telakalle julkisilla kulkuvälineillä?

Kyllä. Turun seudun joukkoliikenne eli Föli tarjoaa runsaasti reittivaihtoehtoja. Tarkemmat tiedot bussipysäkeistä löydät Turun telakan kartalta (pdf).

Katso myös Turun opaskartta.

Mitä minun tulee ottaa huomioon tilausta toimitettaessa?

DAP-toimitukset ja FCA-toimitukset

DAP-TOIMITUKSET

Noudata ohjeita, jotka olet saanut meiltä ostotilauksemme (PO) yhteydessä ja ilmoita meille toimituksestasi 48 tuntia etukäteen. Täytä asiakirja ”Toimitusilmoitus Meyer Turku 2022.pdf” ja lähetä se pakkausluettelon ja AWB:n kanssa osoitteeseen prealerts@meyerturku.fi, jotta voimme suunnitella toimituksen ja varmistaa nopean purkamisen. Informoi meille kaikki erityiset yksityiskohtaiset vaatimukset, kuten tekniset piirustukset kiinnityspisteineen, painopiste ja paino tai jos tarvitset nosturin.

Varastomme avoinna ma–pe klo 7–11 ja 11.45–15. Toimituksia ei oteta vastaan ​​klo 11–11.45 välisenä aikana.

Toimitukset tehdään tilauksen mukaisesti joko pääportillemme osoitteeseen Meyer Turku Oy, Telakkakatu 1, 20240 Turku tai pohjoiselle portille osoitteeseen Telakkatie 1, 20240 Turku.

EORI: FI0772017-4
VAT: FI07720174

Kartta ja ajo-ohjeet pääportille Yhteystiedot-sivulla.

FCA-TOIMITUKSET

Noudata ohjeita, jotka olet saanut meiltä ostotilauksemme (PO) yhteydessä.

Toimitukset tehdään tilauksen mukaisesti joko pääportillemme osoitteeseen Meyer Turku Oy, Telakkakatu 1, 20240 Turku tai pohjoiselle portille osoitteeseen Telakkatie 1, 20240 Turku.

EORI: FI0772017-4
VAT: FI07720174

Sovituista toimitusehdoista riippuen, tarkista oikea toimitusosoite Meyer Turun PO:sta, sillä joissain tapauksissa se voi poiketa yllä mainitusta.

Yhteyshenkilön tiedot on mainittava toimitusasiakirjoissa, jos ne on määritelty PO:ssa. Koko nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite on ilmoitettava.

Varataksesi kuljetuksen, lähetä seuraavat tiedot osoitteeseen meyerturku@wiima.fi

 • Nouto-osoite ja yhteystiedot (koko nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
 • Lähettämön aukioloajat ja mahdollisten erikoisvarusteiden tarve (sivukuormaus, pressutraileri, takalaitanostin jne.)
 • Lavojen määrä
 • Mitat ja paino jokaiselle lavalle
 • Tieto siitä, onko lähetys pinottava / vaaditut lastausmetrit
 • Jos lähetys sisältää vaarallisia tai vaaralliseksi luokiteltuja materiaaleja, lähetä lähettäjän vaarallisten aineiden vakuutus (DGD) vaarallisten aineiden kuljetusta koskevien kansainvälisten sääntöjen (IMDG, IATA DGR) mukaisesti ja liitä mukaan materiaaliturvallisuustiedote (MSDS).
 • Jos tavarat ovat peräisin kolmansista maista tai EU:n ulkopuolelta, tavaran omistaja on viejänä velvollinen toimittamaan vienti-ilmoituksen tai tullatun tavaran passitusasiakirjan T1.

Mihin voin pysäköidä?

Meyer Turun telakalla on pysäköintialueita, joissa on yhteensä 3792 autopaikkaa. Pysäköintialueita löytyy pääportin ja pohjoisen portin läheltä. Varaa runsaasti aikaa parkkipaikan löytämiseen – parkkipaikan ja kulkutien käyttö voi vaihdella huomattavasti. Katso tarkemmat tiedot Turun telakan kartalta (pdf).

Voivatko toimittajien työntekijät käyttää telakan yhteisiä tiloja?

Kyllä. Toimittajiemme työntekijät voivat käyttää taukotiloja, saniteettitiloja ja kaappeja. Telakalla on myös kaksi ruokalaa. Lisätietoja saat telakan yhteyshenkilöltäsi.

Miten rekisteröin henkilöstöni?

Lisätietoa henkilöstösi rekisteröinnistä ja kulkemisesta telakka-alueelle löydät Pääsy telakka-alueelle -sivulta.

Voinko lähettää laskun sähköpostilla?

Kyllä. Pyydämme seuraamaan alla olevia ohjeita sähköisten laskujen suhteen.

LASKUTUSOSOITTEET:

Verkkolaskut (ensisijainen)
Verkkolaskuosoite: 0037077201741
Operaattori: Basware (BAWCFI22)
Pdf-laskut sähköpostitse: invoices.finland@meyerturku.fi
Ostolaskuihin liittyvät kyselyt: invoices.finland@meyerturku.fi

Yksi lasku yhteen PDF-tiedostoon. Yhdessä sähköpostissa voi olla useampi PDF-tiedosto. Jos laskussa on liitteitä, niiden tulee olla samassa PDF-tiedostossa laskun kanssa siten, että laskusivu on ensimmäisenä. PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.

LASKULLA TULEE OLLA SEURAAVAT TIEDOT:

 • Kaikkien laskujen viitteisiin tulee ehdottomasti merkitä ensisijaisesti ostotilausnumero (tavaratilauksissa pakollinen)
 • Toissijaisesti sopimusnumero tai ostajan/käsittelijän nimi
 • Laskulle tulee merkitä tavaran/palvelun toimitusosoite sekä muut mahdollisesti sovitut kohdistustiedot
 • Laskun liitteenä sovitusti aikatyölomake/valmiusraportti

Laskujen tulee myös muilta osin täyttää voimassa olevan lainsäädännön vaatimukset. Laskutus- tai muita kuluja emme voi hyväksyä, ellei niistä ole erikseen sovittu. Virheelliseen osoitteeseen lähetetyt sekä tiedoiltaan puutteelliset laskut palautetaan lähettäjälle, jolloin emme voi vastata mahdollisista maksuviiveistä.