Innovatiivista suunnittelua ja joustavaa tuotantoa

Nykyajan risteilyalukset ovat merellä liikkuvia älykkäitä kaupunkeja ja risteilijätuotanto on muuttunut vaativaksi teknologiateollisuudeksi. Meyer Turku on tunnettu ja luotettava kumppani suunnittelemaan ja rakentamaan asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä innovatiivisia risteilyaluksia ja matkustajalauttoja. Turun telakalla rakennetut alukset ovat tunnettuja siitä, että ne ovat alan turvallisimpia, ympäristöystävällisimpiä, viihtyisimpiä, luotettavimpia ja energiatehokkaimpia.

Tehokkaat työnkulkumme perustuvat IT-infrastruktuuriimme ja digitaaliseen teknologiaan. Testaamme ideoitamme virtuaalisessa ympäristössä alusta alkaen laivan suunnittelusta lopullisen aluksen tuotantoon.

Tämä säästää aikaa ja rahaa – ja antaa meille mahdollisuuden tarjota jatkuvasti uusia innovaatioita.

1 .
LNG-käyttöinen risteilyalus
500
insinööriä ja teknikkoa
3 D
3D-virtuaalitodellisuus suunnittelussa

Sujuva tuotanto

Koska jokainen rakentamamme alus on ainutlaatuinen, käytämme kehittynyttä logistiikkaa, tarkkuusohjelmistoja ja modulaarisia rakennusmenetelmiä varmistaaksemme, että prosessimme toimivat joka kerta. Telakalla on pitkälle kehitetyt tuotantotilat saumattomaan yhteistyöhön erittäin laajan alihankkijaverkoston kanssa.

Optimoidut prosessit
40000
työpaikkaa

Vahva verkosto

Koko Meyer Group työskentelee laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa Suomessa, Saksassa sekä Euroopassa ja luo paljon työpaikkoja toiminta-alueelleen.

MEYER Group