Modernin laivanrakentamisen suunnannäyttäjä

Turun telakka eli Meyer Turku on yksi maailman suurimpia ja edistyksellisimpiä suurten risteilyalusten ja matkustaja-autolauttojen valmistajia. Meillä rakennetut luksusristeilijät tunnetaan ympäri maailman huippunykyaikaisesta teknologiastaan, jännittävimmistä innovaatioistaan ja silmiähivelevästä muotoilustaan. Vuosien saatossa olemme rakentaneet satoja aluksia – ja lisää on tekeillä.

Menestyksemme salaisuus piilee työntekijöissämme ja yhteistyökumppaneissamme. Vastuullisuus niin ihmisten, alueen kuin ympäristönkin kannalta on toimintamme perusta.

Turun telakka pähkinänkuoressa

Meyer Turku Oy:n omistaa Meyerin perhe. Turun telakka perustettiin jo vuonna 1737 ja tänä päivänä sen toimitusjohtajana toimii Tim Meyer.

Tarjoamme huipputeknologisia ratkaisuja, pitkälle kehitettyjä rakennusprosesseja sekä uraauurtavia innovaatioita risteilyvarustamoille ja muille laivanomistajille. Rakennamme risteilyaluksia, matkustaja-autolauttoja sekä erikoisaluksia yhteistyössä tytäryhtiöidemme kanssa. Vuosien varrella Turun telakalla on rakennettu yli 1 300 uutta alusta asiakkaille ympäri maailmaa.

LUE LISÄÄ TURUN TELAKAN HISTORIASTA

Henkilöstö on voimavaramme

Risteilijöiden rakentamisessa tarvitaan paitsi metalliteollisuuden ammattilaisia, myös huippuluokan suunnittelun, projektien hallinnan, teknologian ja tuotekehityksen osaamista. Yli 2000 taitavan työntekijämme ansiosta Meyer Turku voi tarjota osaamista, jota ei muualta löydy. Siksi meille onkin tärkeää pitää työntekijöidemme ammattitaito huipputasolla ja huolehtia henkilöstömme hyvinvoinnista. Meillä työskentelee varsinaisten laivanrakentajien lisäksi niin palomiehiä kuin hr-ammattilaisia, osastosihteereitä kuin terveydenhoitajia. Yhdessä verkostoyritystemme kanssa työllistämme suoraan ja välillisesti noin 9 500 työntekijää (2020).

Innovaatioita, teknologiaa ja kauneutta

Turun telakka on maailman edistyksellisimpien loistoristeilijöiden koti. Turvallisuutta, toimivuutta ja käyttömukavuutta edistävää nykyteknologiaa, huippuarkkitehtuuria ja ympäristöystävällisiä innovaatioita sisältävät alukset tunnetaan ympäri maailmaa.

Tutustu aluksiimme

Kolme telakkaa

Jo seitsemännen polven johtaman Meyer Groupin yritysryhmään kuuluvat Meyer Turun lisäksi Meyer Werft Papenburgissa ja Neptun Werft Rostockissa.

Meyer Group