Compliance

Yhtiömme vaatii, että kaikki työntekijät ja johtajat käyttävät hyvää harkintaa, noudattavat korkeaa eettisistä standardia ja toimivat rehellisesti kaikissa liiketoimissa. Meyer Turku on perustanut compliance-ohjelman edistääkseen yhtiön liiketoimintaperiaatteiden noudattamista yhtiön liiketoiminnassa. Sitoumuksemme ja odotuksemme työntekijöillemme sekä yhteistyökumppaneillemme on listattu liiketoimintaperiaatteisiimme sekä Code of Conduct for Suppliers -dokumenttiin.

Jos sinulla on kysymyksiä tai epäilyksiä Meyer Turun, sen työntekijöiden tai yhteistyökumppanien toimintaan liittyen, ota yhteyttä meihin. Alla on ohjeet siitä, miten voit ilmoittaa meille mahdollisista liiketoimintaperiaatteidemme vastaisista tapauksista.

Compliance-tiedonantojärjestelmä

Avoimuus ja läpinäkyvyys luovat perustan luottamukselle. Tiedonantojärjestelmän kautta Meyer Turun työntekijät ja yhteistyökumppanit voivat ilmoittaa mahdollisista havaitsemistaan tai epäilemistään epäeettisistä ja/tai laittomista menettelyistä Meyer Turun omassa tai sen kumppanien toiminnassa.

Miten voit tehdä ilmoituksen?

Meyer Turun ja Meyer Turun tytäryhtiöiden työntekijät

Yhteistyökumppanit

Tiedonantojärjestelmän kautta voit halutessasi tehdä ilmoituksen myös anonyymisti. Kaikki ilmoitukset otetaan vakavasti ja compliance-toiminto käsittelee ne luottamuksellisesti tilanteeseen sopivalla tavalla. Compliance-toiminto saattaa ottaa yhteyttä sinuun tiedonantojärjestelmän kautta kysyäkseen lisätietoja tai informoidakseen sinua ilmoituksesi etenemisestä.