Haluamme sinut mukaan

Meyer Turku on yksi Euroopan johtavista laivanrakennusyrityksistä. Laivanrakennus on kiehtovaa liiketoimintaa ja työnämme on toteuttaa visioita. Uusien rakennushankkeidemme toteuttaminen vaatii runsaasti ideoita, mielikuvitusta sekä korkeimman tason tietotaitoa ja innovatiivista teknologiaa.

Siksi etsimme jatkuvasti lahjakkaita ja motivoituneita ihmisiä tekemään työtä kanssamme ja ottamaan vastaan näiden huippuluokan alusten rakentamishaasteen. Vastineeksi tarjoamme sinulle tiimivetoisen, nykyaikaisen ja kannustavan työpaikan, jossa sinulla on mahdollisuuksia kehittää taitojasi ja tulla todelliseksi ammattilaiseksi tällä innovatiivisella laivanrakennusalalla.

Hae meille töihin
Siirry rekrysivustolle

Tee näin:

Etsi töitä: Katso avoimet tehtävät osoitteesta rekry.meyerturku.fi
Etene hakemukseen: Klikkaa Hae paikkaa -nappia työpaikkailmoituksen alareunasta.
Hae paikkaa: Täytä hakemus liitteineen ja lähetä. Olemme sinuun yhteydessä!

Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitos

Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitoksella on pitkät perinteet laivanrakennusalan ammattilaisten kouluttajana Suomessa – se perustettiin 3.9.1962 teollisuusoppilaitoksena. Laivanrakennusoppilaitos vastaa henkilöstön tietotaidosta telakan nykyisten ja tulevien tarpeiden mukaisesti, toimien tiiviissä yhteistyössä yhtiön kaikkien osastojen esimiesten kanssa. Rekrykoulutuksilla on merkittävä rooli telakkamme työvoiman kasvattamisessa, ja Laivanrakennusoppilaitos järjestää tarpeen mukaan useita koulutuksia vuodessa.

Lue lisää