Maailmanluokan aluksia

Meyer Turku on tunnettu ja luotettava kumppani toimittamaan asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä innovatiivisia risteilyaluksia ja matkustajalauttoja. Energiatehokkaiden ja vähäpäästöisten laivojen suunnittelu ja rakentaminen ovat toimintamme ytimessä.

Toimimme laivan tilaavan asiakkaan ja laajan toimittajaverkoston välisenä kokoavana voimana kehitystyössä sekä kokeilualustana uudelle teknologialle. Teemme aktiivista ja tiivistä yhteistyötä eri laite- ja materiaalivalmistajien kanssa ja käymme jatkuvasti keskustelua asiakkaidemme kanssa siitä, mihin suuntaan tulevaisuuden laivoja pitäisi kehittää.

Kilpailuetuina energiatehokkuus ja vähäpäästöisyys

Ympäristöystävällisten, energiatehokkaiden laivojen rakentaminen ja vähäpäästöisten energiamuotojen käyttöönotto laivoissa on meille kilpailuetu. Vastuullisuus ohjaa tekemistämme.

Rakennamme nykyaikaisimpia teknologioita hyödyntäviä matkustajalaivoja, kuten erittäin vähäpäästöisiä LNG-käyttöisiä aluksia sekä aluksia, joissa on pesurit ja katalysaattorit rikki- ja typpioksidipäästöjen vähentämiseksi. Meidät tunnetaan erittäin energiatehokkaista aluksista, joissa on erinomaiset hydrodynaamiset ominaisuudet sekä useita muita energiansäästöinnovaatioita.

Telakkamme saavutuksia

  • Ensimmäiset suuret LNG:llä kulkevat risteilyalukset
  • Ensimmäiset kaasuturbiinikäyttöiset suuret pika-autolautat
  • Ensimmäiset dieselsähköllä kulkevat modernit matkustajalautat
  • Suurin nopea alumiinirakenteinen katamaraanilautta
  • Ensimmäiset risteilylautat, joiden sisätiloissa on avoin kahdeksan metrin levyinen promenaadikansi
  • Maailman suurimmat risteilylautat, joilla on poikkeuksellinen comfort class 1 ‑luokitus
  • Ensimmäiset lautat, jotka on rakennettu vauriotilanteessa käytettävän todennäköisyyspohjaisen vakausjärjestelmän pohjalta
  • Suuret yksirunkoiset ropax-alukset, jotka ovat nopeudeltaan/suorituskyvyltään poikkeuksellisia polttoainekulutuksen ja energiatehokkuuden suhteen.

Meyer Turun laivasto

Tutustu Turun telakalla rakennettuihin aluksiin.

Alukset