PIIKKIO WORKS

Piikkio Works Oy tarjoaa kokonaisia majoitusratkaisuja meri-, offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin. Ensimmäinen hyttitehdas perustettiin Piikkiöön, joka sijaitsee Lounais-Suomessa lähellä Turkua, jo vuonna 1982. Yli 30-vuotisen toimintansa aikana yhtiö on toimittanut yli 130 000 hyttiä ja kylpyhuoneyksikköä.

Piikkio Works Oy on erikoistunut valmistamaan räätälöityjä moduulihyttejä sekä kokonaisten hyttialueiden avaimet käteen ‑toimituksia kaikenlaisiin risteily- ja matkustaja-aluksiin sekä offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin.

Valmistus perustuu teolliseen sarjatuotantoon, omaan paneelituotantolaitokseen sekä Piikkiössä sijaitsevaan kokoonpanolaitokseen. Vuosittainen tuotantokapasiteetti on yli 6 000 hytti- ja kylpyhuoneyksikköä.

Piikkio Works on myös luonut useita tuotteita hyttien elinkaaren pidentämiseksi. Esimerkiksi avaimet käteen ‑periaatteella toimitettava märkätilojen peruskorjaus (Wetref) tarjoaa kattavia ratkaisuja alusten märkätilojen ja ‑yksiköiden korkealaatuiseen uudistamiseen.

Piikkio Works on MEYER TURKU OY:n tytäryhtiö.