Meyer Group

Meyer Group on kansainvälinen laivanrakentamiseen keskittynyt konserni, jolla on kolme telakkaa: Papenburgissa, Rostockissa ja Turussa. Laivatelakoiden lisäksi Meyer Groupiin kuuluu muita tytäryhtiöitä ja yhtiöitä. Meyer Groupin palveluksessa on noin 7 000 ihmistä.

Omien työntekijöiden lisäksi Meyer Group tekee laajaa yhteistyötä pätevän ammattilaisverkoston kanssa rakentaessaan risteilyaluksia, jokiristeilyaluksia ja lauttoja asiakkaille ympäri maailmaa. Meyer Groupin valmistamat alukset tunnetaan laadustaan maailmanlaajuisesti, ja ne räätälöidään tarkasti kullekin markkina-alueelle ja kohderyhmälle.

3
Laivatelakkaa
7000
työntekijää
225
vuotta kokemusta
20
kumppania

Vahva verkosto

Meyer-konserniin kuuluvat tytäryhtiöt työskentelevät useiden ulkopuolisten toimittajien kanssa. Ilman näiden yhteistyökumppaneiden arvokasta työpanosta emme tulisi toimeen. Teemme tiivistä yhteistyötä noin 2 000 työntekijän kanssa kumppaniyrityksissämme päivittäisessä toiminnassa. Meyer-konserni työllistää yhteensä 40 000 henkilöä laivanrakennus- ja toimitusteollisuudessa sekä eri telakkatoimintaan liittyvissä ammateissa Saksassa, Suomessa ja muissa Euroopan maissa.

maps_marker_default