Asiantuntijoiden verkosto

Meyer Turku Oy:llä on vahva, noin 2 000 yhteistyökumppanin verkosto. Kumppanimme tuottavat materiaaleja ja palveluita kaikille aluksillemme. Koska nykyinen alihankintaosuus on noin 80 % risteilyalusta kohden, on selvää, että painotamme toiminnassamme hyvää ja sujuvaa yhteistyötä tavarantoimittajiensa kanssa. Voimme menestyä vain yhdessä kumppaneidemme kanssa. Yhteistyöverkostomme koostuu sekä paikallisista että kansainvälisistä toimittajista.

Aluksemme rakennetaan

  • useista kymmenistä tuhansista tonneista terästä,
  • useista tuhansista kilometreistä johdotuksia ja
  • useista sadoista kilometreistä putkistoa.

Toimittajamme ovat kumppaneitamme

Arvostamme tiimityötä, ja myös yhteistyökumppanimme ovat osa tiimiämme. Voimme pitää liiketoimintamme käynnissä vain toimittajiemme avulla. Tehokkaat toimitusketjut ovat ratkaisevan tärkeitä, jotta voimme hallita 15 miljoonaa yksittäistä osaa, joita tarvitaan risteilyaluksiemme rakentamiseen – oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja huippulaatuisina.

Pidämme toimittajiamme projektitiimimme täysjäseninä – aivan kuten omaa henkilökuntaamme. Uskomme avoimeen ja oikeudenmukaiseen kanssakäymiseen. Vastuullisuus on tärkeimpiä arvojamme. Vain silloin, kun ymmärrämme kumppaneidemme kohtaamat haasteet, voimme hallita aikataulujamme, prosessejamme ja epävarmuustekijöitä tarkasti. Siksi kaikki toimintamme on tiiviisti koordinoitua telakan osastojen ja toimittajiemme välillä.

Me arvostamme pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia, koska toimittajamme eivät vain toimita materiaaleja: he ovat myös kehitys- ja innovaatiokumppaneitamme, ja he kaikki ovat auttaneet Meyer Turkua nousemaan laivanrakennusteollisuuden teknologiseksi johtajaksi. Meille on todella tärkeää työskennellä innovaatioiden parissa yhdessä kumppaneidemme kanssa. Näin hyödymme toistemme asiantuntemuksesta.

Meillä on noin 2 000 kumppaniyritystä, ja toimittajamme työskentelevät projekteissamme yhdessä toistensa kanssa. Yhteistyö Meyer Turun kanssa avaakin kokonaisen mahdollisuuksien maailman erittäin tehokkaassa verkostossa. Meyer Group tarjoaa kumppaniyrityksilleen mielenkiintoisen toimintaympäristön: Turun, Papenburgin ja Rostockin kautta avautuu pääsy myös kansainvälisille markkinoille.