• Innovatiivista suunnittelua

    MEYER TURKU on tunnettu ja luotettava kumppani suunnittelemaan ja rakentamaan asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä innovatiivisia risteilyaluksia ja matkustajalauttoja. Turun telakalla rakennetut alukset ovat tunnettuja siitä, että ne ovat alan turvallisimpia, ympäristöystävällisimpiä, viihtyisimpiä, luotettavimpia sekä energiatehokkaimpia. Muun muassa seuraavat innovaatiot ovat syntyneet Turun telakalla: ensimmäinen tiettyä tarkoitusta varten rakennettu risteilyalus; ensimmäinen risteilyalus, jossa kaikki matkustajahytit ovat ulkohyttejä; ensimmäinen dieselsähköllä kulkeva risteilyalus; ensimmäinen reisteilyalus, jossa on pod-ohjausjärjestelmä; sekä ensimmäinen risteilyalus, jonka sisätiloissa on avoin promenaadikansi.

  • Joustava tuotanto

    MEYER TURUN telakalla rungontuotannon hoitaa joustava tuotantoyksikkö, joka on erikoistunut valmistamaan kaiken mallisia, kokoisia ja painoisia runkolohkoja. Tähtäämme modulaariratkaisuihin, jotka minimoivat laivan kokoamisen vaatiman työmäärän. Tuotantotyössä käytämme sekä perinteisiä käsityömenetelmiä että viimeisintä konenäköön perustuvaa robottihitsausteknologiaa.

  • Alihankkijaverkosto

    Aiemmin telakat tekivät käytännöllisesti katsoen kaiken itse. Nykyisin telakka toimii lähinnä toimijoita yhdistävänä tekijänä. Verkoston on oltava tehokas ja toimiva, jotta se voi rakentaa nykypäivän upeita aluksia yhteistyössä telakan kanssa.