XP-alusta

Koe meri

Avoin, monikäyttöinen kansi, joka tarjoaa monenlaista viihdykettä. Se muodostaa pohjan älykkäälle konseptille, jota täydennetään kyseisen alustan päälle asennetulla kapeasiluettisella majoituslohkolla. Erilaisten lavastusratkaisujen avulla sama alusta palvelee monia eri toimintoja. Alueen ilme muuttuu pitkin päivää ja iltaa eri toimintoja ja tarkoituksia varten. Aurinkokansi muuntuu merenrantakahvilaksi. Ja näyttämöalue muuttuu iltaravintolaksi.

Ympäristöystävällinen

Monikäyttötilat sekä korkea käyttöaste yhdessä uusien, parannettujen teknisten ratkaisujen kanssa takaavat, että energiankulutus on pienin mahdollinen. Lisäksi LNG-koneisto, hukkalämmön talteenotto ja monet muut vihreän ja tehokkaan energiantuotannon sovellukset takaavat, että laiva on ympäristöystävällisin matkustaja-alus, mitä nykytekniikalla on mahdollista toteuttaa.

Tehokas käyttö

Kun kaikki matkustajille tarkoitetut ravintola- ja viihdetilat on sijoitettu XP-alustalle, niihin liittyvät palvelupaikat voidaan yhdistää, jolloin pystytään tarjoaamaan korkeatasoista palvelua virtaviivaistetulla miehityksellä. Myös palvelulogistiikkaa paranee, kun etäisyys myymälästä käyttöön on lyhin mahdollinen.

Rationaalista ja innovatiivista laivanrakennusta

Ainutlaatuinen pohjasuunnitelma ja tehostettu kansirakenne sekä pitkälle viety modularisaatio muodostavat alustan, jonka pohjalta pystymme saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen laivanrakennusprosessissa.