Carnival Miracle

Carnival Miracle oli kuudes uusien Panamax-Max-luokkaan kuuluvien risteilyalusten sarjassa, joka rakennettiin Carnival Corporationille ja jota liikennöivät Carnival Cruise Lines ja Costa Crociere. Sarjan ensimmäinen alus, Costa Atlantica, toimitettiin kesäkuussa 2000 ja sen sisaralukset Carnival Spirit ja Carnival Pride vuonna 2001 sekä Carnival Legend vuonna 2002 ja Costa Mediterranea vuonna 2003.

The Horatio's Restaurant ‑ravintola pääallasalueen takana on rento ulkoilma-alue, jolta löytyy monia erilaisia ruokapaikkoja. Niistä saa aamiaista, lounasta sekä päivällistä seisovasta pöydästä sekä pizzaa ja jäätelöä ympäri vuorokauden.

Aluksella on kaksikerroksinen kuntokeskus, Adonis Spa, neljä uima-allasta, joista yhdessä on sivuun vedettävä kupolikatto, viisi poreallasta, suuri kasino (Mr. Lucky's) ja yli kymmenen eri teemoin sisustettua baaria, sekä oleskelualueita ja julkisia tiloja vapaa-ajan viettoa ja viihdetarjontaa varten, mm. tanssiklubi Dr. Frankenstein's Lab, jazzklubi Frankie & Johnnie's sekä Maguire's-sporttibaari. Laivalla on myös laaja myymäläalue sekä vihkikappeli. Lisäksi tarjolla on internet-kirjasto, konferenssikeskus sekä runsaasti tiloja lapsille ja nuorille, mm. runsaana ryöppyävä vesiliukumäki.

Carnival Miraclen tärkeimmät ominaisuudet

Pituus292,50 m
Leveys38,80 m
Syväys8,0 m
Matkustajia2 680
Miehistö930
Nopeus22 solmua