• Toteutamme visioita – tulevaisuudessa mielellämme sinun kanssasi

  Yhdessä Saksassa toimivan MEYER WERFTIN kanssa MEYER TURKU on yksi Euroopan johtavista laivanrakennusyrityksistä. Laivanrakennus on kiehtovaa liiketoimintaa ja työnämme on toteuttaa visioita. Uusien rakennushankkeidemme toteuttaminen vaatii runsaasti ideoita, mielikuvitusta sekä korkeimman tason tietotaitoa ja innovatiivista teknologiaa.

  Niissä yksittäiset komponentit, kuten omat voimanlähteet, makean veden tuotanto, voimansiirtojärjestelmät, maisemasisustukset, räätälöidyt teräsrakenteet, optiset kaapeliverkot ja teatterinäyttämöt liittyvät kaikki saumattomasti toisiinsa ja muodostava erittäin monimutkaisen kokonaisjärjestelmän, uivan kaupungin.

  MEYER TURKU etsii koko ajan lahjakkaita ja motivoituneita ihmisiä tekemään työtä kanssamme ja ottamaan vastaan näiden huippuluokan alusten rakentamishaasteen. Vastineeksi tarjoamme sinulle tiimivetoisen, nykyaikaisen ja kannustavan työpaikan, jossa sinulla on mahdollisuuksia kehittää taitojasi ja tulla todelliseksi ammattilaiseksi tällä innovatiivisella laivanrakennusalalla.

  Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Työturvallisuus on meillä etusijalla ja panostamme henkilöstömme ja tilojemme kehittämiseen, jotta saamme luotua työympäristön, jossa ei tapahdu tapaturmia. Me MEYER TURUSSA arvostamme jatkuvaa oppimista, urakehitystä sekä tasapainoa uran ja muun elämän välillä. Jos sinua kiinnosta työskentely yhdessä maailman johtavista laivanrakennusyrityksistä, tutki ilmoituksia avoimista työpaikoistamme ja jätä verkkohakemus, tai jos kiinnostuksen kohteitasi vastaavaa avointa paikkaa ei satu olemaan, jätä avoin hakemus.

 • MEYER TURUN Laivanrakennusoppilaitos

  MEYER TURUN Laivanrakennusoppilaitoksella on pitkät perinteet laivanrakennusalan ammattilaisten kouluttajana Suomessa. Laivanrakennusoppilaitos perustettiin 3.9.1962 teollisuusoppilaitoksena. Se järjestää keskitettyjä koulutustapahtumia ja ­kursseja MEYER TURKU OY:n ja sen tytäryhtiöiden henkilöstölle. Monet koulutustapahtumista ovat avoimia myös yrityksen verkostoon kuuluville yrityksille. Koulutus annetaan suomeksi, joten se vaatii suomen kielen taitoa.

  MEYER TURUN Laivanrakennusoppilaitos toimii tiiviissä yhteistyössä yhtiön kaikkien osastojen esimiesten kanssa. Se vastaa henkilöstön tietotaidosta ja osaamisen ohjaamisesta telakan tulevien tarpeiden mukaisesti. Laivanrakennusoppilaitoksen opettajat ja luennoitsijat tarjoavat koulutusta muiden telakkatöidensä ohessa. Pitkän työkokemuksensa ansiosta he ovat alan parhaita asiantuntijoita.

  Kansallinen yhteistyö muiden oppilaitosten kanssa on telakalle erittäin tärkeää. Teemme yhteistyötä yliopistojen, opistojen ja ammattikoulujen kanssa ympäri Suomea.